fbpx

Cocktail Service


Wij maken cocktails aan huis! In de weekenden kun je elke vrijdag en zaterdag lekkere, vers gemaakte cocktails aan huis bestellen.

Onze CocktailService aan huis bestel je via WhatsApp en betaal je met een Tikkie. Bestel via: 06 83 79 2862

Berry Mojito

Bacardi Carta Blanca Rum, Creme de Cassis, Mint, Lime Juice, Soda

De Berry Mojito is een fruitige twist op de Classic. Het verscheen voor het eerst toen de beroemde schrijver Ernest Hemingway fan werd van de Mojito na een bezoek aan "La Bodeguita del Medio", de bar van oorsprong in Cuba.

 

Espresso Martini

42Below Vodka, Coffee Liqueur, Arabica Coffee

Er wordt gedacht dat deze cocktail in 1983 door Dick Bradsell werd gemaakt in de Brasserie Soho / Londen, toen een vrouw vroeg aan de bartender om een cocktail die kenmerkend werd om de uitspraak: “wake me up, and then f*** me up”.

 

Garden Cocktail

Bombay Dry Gin, St. Germain Liqueur, Lemon  Juice, Cucumber, Basil

Licht en verfrissend, de Garden Cocktail balanceert perfect de bloemige noten van vlierbloesem met de complexe botanische ingrediënten van Gin versterkt door tonen van komkommer en tijm. 

Mojito

Bacardi Carta Blanca Rum, Mint, Lime Juice and Soda

Sommigen zeggen dat deze drank werd ontwikkeld in de jaren 1500 toen de beroemde ontdekkingsreiziger Sir Francis Drake in de stad Havana landde om de stad van haar goud te plunderen.

Pornstar Martini

42Below Vodka, Vanilla, Passion Fruit Liqueur, Passion Fruit Juice, Lime Juice

Douglas Ankrah creëerde dit elixer en noemde het eerst de Maverick Martini naar een schaduwrijke club in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vervolgens hernoemde hij de Pornstar Martini om de passie te uiten die hij in het maken van dit drankje had gestoken.

Baron Ginger Fantasy

Ingredienten

30ml (fresh) Lime juice
50ml “Baron Spiced Rum”
Ginger beer
1 halve limoen

"Be a Baron and enjoy the sweet taste of success."

Cocktail Service aan huis


In het weekend thuis en toch trek in een lekkere cocktail? 

Thuis tijdens Corona kan best leuk zijn. Bestellen tijdens een van onze feesten is natuurlijk het leukste maar zolang dit niet mogelijk is kunnen jullie door De Jongens Van Cocktail Service jezelf thuis toch verwennen met een heerlijk drankje. Wil je iemand een Cocktail cadeau geven of wil je het thuis gezellig maken? Dan staan 'De Jongens Van' voor je klaar! 

Cocktail als Cadeau

Wil je iemand verrassen met een heerlijke cocktail en een persoonlijk bericht meegeven? Dat kan! Schrijf je (korte) bericht bij de opmerkingen, en wij zullen zorgen dat je bericht op een handgeschreven kaartje bij de cocktail geleverd wordt. Surprise!

Levering

De bartenders komen de cocktails bij je, aan een zelf meegenomen statafel, klaar maken. Dit doen we volgens de Corona richtlijnen door aan te bellen en vervolgens op afstand achter de statafel te blijven staan op de gestelde 1,5 meter afstand. Na het bereiden van de cocktail neemt de barkeeper afstand en kun je die lekkere cocktail zelf van tafel pakken.

Glaswerk

Standaard leveren wij onze Cocktails in plastic Bacardi bekers. Maar een echte Pornstar Martini drink je het beste uit een mooi Martini glas. Indien je zelf glaswerk hebt kunnen we daar je cocktail in uitschenken maar je kunt ook glazen erbij bestellen voor € 2,50 per glas. Deze kun je dan bewaren voor de volgende bestelling ;)

Betaling

Betalen graag vooraf aan de levering. Dit doen we door vooraf een Tikkie te sturen. Maar je mag natuurlijk ook betalen als je je cocktail hebt ontvangen. We sturen je dan achteraf een Tikkie.  Bestel je voor iemand anders? Noem dat dan in de opmerkingen. 

Voorwaarden

Levering alleen binnen de Gemeente Nissewaard of bij grotere afname in overleg, afname van minimaal 2 cocktails, leeftijd 18+ . Alleen op vrijdag- en zaterdagavonden kun je gebruik maken van onze Cocktail service. Mocht je nu een speciale gelegenheid hebben? Neem contact met ons op want wij helpen je graag om je speciale dag een extra unieke beleving te geven.

Bestelformulier

Cocktail Service

© 2022 De Jongens Van